sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

Onze vacatures

Saton Optiek is een echt familiebedrijf dat in de afgelopen 60 jaar is uitgegroeid tot een bedrijf met zes winkels in de regio Leiden en Amsterdam. Alle winkels dragen hetzelfde Saton Optiek gevoel uit, waarbij vakmanschap en service centraal staan. Belangrijke kenmerken zijn uitnodigend, eigentijds, mooie producten, persoonlijke service, aandacht voor de klant en een zeer compleet assortiment op het gebied van zichtoplossingen.

Vacature leerling opticien

Heb jij aandacht voor ogen? Hou jij van mode, werken met mensen en heb je oog voor detail? Heb jij nog geen diploma maar wel ambitie? Als leerling opticien bij Saton Optiek volg je een opleiding en breng je wat je leert gelijk in de praktijk in een van onze zes winkels in de Bollenstreek en Amsterdam.

Leren terwijl je werkt

Mensen goed laten zien en er goed uit laten zien. Dat is jouw taak als opticien. Als specialist zorg je ervoor dat onze klanten de zichtoplossing krijgt die bij hem of haar past. Je kiest samen een mooie bril of zonnebril uit en adviseert de klant over de verschillende glasoplossingen. Uiteraard hoort hier ook een oogmeting bij met geavanceerde apparatuur. Tijdens je opleiding tot opticien werk je als leerling opticien in één van onze zes winkels en ga je één dag in de week naar school. Jouw ervaren collega’s leren je in de praktijk alle kneepjes van ons prachtige vak. Je start in de werkplaats om zo de producten goed te leren kennen en doorloopt gedurende je opleiding een gedegen intern programma. Hoe mooi is dat!

Wie ben jij?

Belangrijke eigenschappen voor een opticien zijn sociale vaardigheden. Je luistert naar de klant, zodat je een goed beeld krijgt van de problemen en de wensen. Naast sociale vaardigheden moet je nauwkeurig kunnen werken. Bijvoorbeeld als je een oogmeting doet, glazen in een montuur slijpt of het montuur passend maakt. Je hebt affiniteit met mode en styling en je vindt het leuk om klanten te adviseren bij het uitzoeken van een montuur of zonnebril. Wil je weten welke eigenschappen je nog meer nodig hebt als opticien? Wij vertellen je graag meer. Stuur een e-mail naar kantoor@satonbeheer.nl of bel 071 4018906.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in onze winkel op loopafstand van een van de mooiste stranden van Nederland, met een team van meer dan 10 vakmensen. Je krijgt volop de gelegenheid je kennis en vaardigheden uit te breiden. Als vanzelfsprekend beschikken onze moderne winkels daarvoor over de beste en modernste apparatuur. Je vaste begeleider heeft zeer veel ervaring en is goed in staat om kennis over te dragen. Doordat je naast je opleiding ook werkt verdien je direct een salaris. Een leven lang leren is voor ons een belangrijk motto. We zijn deskundig, ondernemend, passievol en denken in oplossingen!

Loop mee met de specialist

Wil je eerst meekijken met wat een opticien doet? Loop mee met een van onze ervaren opticiens. Dan kun je zelf ontdekken of je net zoveel passie hebt voor het vak als wij! Stuur een e-mail naar kantoor@satonbeheer.nl of bel 071 4018906 voor meer informatie.

Solliciteren

Stuur jouw motivatie en CV naar kantoor@satonbeheer.nl en wij nemen contact met je op.

Vacature Opticien

Naast leerling opticiens zijn wij ook op zoek naar ervaren opticiens. Heb jij al de juiste papieren en de nodige ervaring? En wil je werken met de nieuwste apparatuur, mooie merken en de beste glazen? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Als opticien kom je terecht in een team met andere specialisten, waaronder verkoopmedewerkers, optometristen en contactlensspecialisten. Je adviseert klanten over de juiste kijkoplossing die past bij zijn of haar wensen, stijl en leven. Uiteraard voer je nauwkeurige oogmetingen uit met de nieuwste ZEISS apparatuur. Je draagt zorg voor een hoge klanttevredenheid en klantenbinding door het leveren van uitstekende service.

Wil je meer weten over de functie? Stuur een e-mail naar kantoor@satonbeheer.nl of bel 071 4018906 voor meer informatie.

Solliciteren

Stuur jouw motivatie en CV naar kantoor@satonbeheer.nl en wij nemen contact met je op.

Vacature Optometrist

Bij Saton Optiek staan deskundigheid, kwaliteit en aandacht voor de klant voorop. Niet voor niets is Kees Saton een van de eersten in Nederland afgestudeerde HBO optometristen. Voor Saton Optiek regio Leiden & Bollenstreek zijn we momenteel op zoek naar een optometrist.

Je verricht optometrische onderzoeken, vooronderzoeken van Eyescan, oogmetingen, lensaanpassingen en controles. Daarnaast ben je in de winkel inzetbaar, behoren verkoopwerkzaamheden tot je takenpakket en heb je een adviserende rol ten aanzien van alle producten. Je draagt zorg voor een hoge klanttevredenheid en klantenbinding door het leveren van uitstekende service.

Je bent in het bezit van een diploma HBO optometrie. Het bedienen van apparatuur zoals een Fundus camera en OCT scanner gaan je makkelijk af. Je bent een teamplayer en kunt zowel zelfstandig als in groepsverband uitstekend werken. Uiteraard ben je klantvriendelijk, ambitieus, modebewust, ondernemend, communicatief vaardig en commercieel ingesteld met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wil je meer weten over de functie? Stuur een e-mail naar kantoor@satonbeheer.nl of bel 071 4018906 voor meer informatie.

Solliciteren

Stuur jouw motivatie en CV naar kantoor@satonbeheer.nl en wij nemen contact met je op.

Ontdek onze winkels

winkels en openingstijden