sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe
Zonnebrillen Saton Optiek

Opleiding en scholing

Saton Optiek ondersteunt dagelijks haar medewerkers in het doorlopen van twee- tot vierjarige opleidingen van lbo- tot hbo-niveau. Het gebeurt met regelmaat dat iemand als verkoper bij Saton Optiek begint en via opticien als HBO-opgeleide optometrist carrière maakt. In 2011 is Saton Optiek verkozen tot Beste optiek leerbedrijf van Nederland.

Leren terwijl je werkt

Bij Saton Optiek trekken we graag jong en gemotiveerd talent aan. Ook willen we voor een goede inzet iets terug geven. Om deze reden zorgt Saton Optiek ervoor dat je onbezorgd de optiekopleiding van jouw keuze kan volgen. Of dit nu een opleiding tot opticien is, of bijvoorbeeld de opleiding tot contactlensspecialist. Bijkomend voordeel van studeren bij Saton Optiek is dat je studiekosten worden vergoed door het bedrijf.

Permanent ontwikkelen

Naast ons eigen trainingsprogramma volgen onze opticiens, optometristen en contactlensspecialisten jaarlijks meerdere cursussen en seminars. Hierdoor is de klant gegarandeerd van de meest innovatieve technieken en beste zorg.