sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

Goed zien van jongs af aan

Ook voor kinderen, jongeren en jong-volwassenen is oogzorg belangrijk, met het bieden van bescherming tegen UV-straling en het afwisselen van kijken naar de tablet en telefoon met buiten spelen. En als je ogen je in de steek laten staan de specialisten van Saton Optiek voor je klaar om je te adviseren over enkelvoudige glazen, contactlenzen of zelfs ooglaseren.

Monturen Saton Optiek

Zolang de ooglens flexibel genoeg is volstaan enkelvoudige glazen om de sterkte van de ogen te corrigeren. Immers kan het oog nog accommoderen om het beeld scherp te stellen. De sterkte is dan een plus- of min-sterkte, al dan niet met een cilinder. Verschillende coatings dragen bij aan het kijkcomfort. Natuurlijk behoort een zonnebril met enkelvoudige glazen ook tot de mogelijkheden.

verder lezen
Monturen Saton Optiek

Wij hebben in al onze vestigingen een basisvoorraad enkelvoudige glazen en zonneglazen-op-sterkte. Zo kun je even een bakje koffie drinken of een outfit soren terwijl wij de glazen inslijpen in jouw nieuwe bril of zonnebril op sterkte. Binnen een uur heb je jouw nieuwe (zonne)bril op je neus.

maak een afspraak
Kinderbrillen Saton Optiek

Goed zien is voor kinderen minstens zo belangrijk als voor volwassenen. Wanneer een kind niet goed ziet is Saton Optiek het adres voor een trendy montuur met de beste glazen. Met de Saton Kids Club zorgen wij daarnaast een jaar lang voor de bril en de glazen.

verder lezen
Contactlenzen Saton Optiek

Nachtlenzen worden ingezet voor het slapen. Tijdens de slaap corrigeren de nachtlenzen de ogen. De volgende dag is goed zien zonder bril of lenzen het resultaat. Helaas kan niet iedereen nachtlenzen dragen. Onze specialisten kunnen je precies vertellen, na onderzoek, of een nachtlens voor jou wel of niet geschikt is, en waarom.

verder lezen

Computers, smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Als we deze apparatuur lange tijd geconcentreerd willen blijven gebruiken is goed zicht van dichtbij en op middellange afstand nodig. Ook schakel je veel tussen dichtbij en veraf. Bij Saton Optiek kun je daarom terecht voor een bril die speciaal is aangepast aan het werk dat je doet.

verder lezen