sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

Goed zien en de beste oogzorg

Wanneer we ouder worden veranderen ook onze ogen en zijn enkelvoudige glazen of contactlenzen vaak niet meer genoeg. Naast advies over de juiste zichtoplossing biedt Saton Optiek ook de beste oogzorg met gediplomeerde opticiens en optometristen.

Wanneer we ouder worden veranderen ook onze ogen. Rond de 45 jaar is de ooglens minder flexibel en kan accomoderen, wat u nodig heeft om te kunnen lezen, een probleem worden. Dan zijn multifocale glazen de oplossing, waarbij het glas is ingesteld op ver-, tussen- en nabijzicht.

verder lezen

Onze gespecialiseerde optometristen kunnen veel verschillende oogbehandelingen uitvoeren. Dit kan preventief maar ook wanneer u al klachten heeft. Zo kan de optometrist u helpen bij veelvoorkomende oogproblemen als droge ogen en blepharitis. Ook wanneer u zichtproblemen heeft door bijvoorbeeld diabetes of wanneer u vlekken of vervormingen ziet kan de optometrist onderzoek doen en een behandelplan opstellen.

verder lezen

Bij Saton Optiek voeren we verschillende soorten oogmetingen en oogonderzoeken uit. Van een snelle oogmeting met de computer tot een uitgebreid oogonderzoek door onze gespecialiseerde optometristen. Bij een oogmeting vragen we ook naar uw werk, uw hobby’s, uw lifestyle en bijvoorbeeld eventueel medicijngebruik. Niet uit nieuwsgierigheid maar omdat het allemaal uitmaakt bij de meting en het kiezen van de brillenglazen waarmee u straks het beste en meest comfortabel kunt zien.

verder lezen
Contactlenzen Saton Optiek

Liever geen bril of lenzen? Onze optometristen zijn ook ooglaser-experts en opgeleid en bevoegd om uw ogen te screenen op de mogelijkheid van een ooglaserbehandeling. We werken daarvoor samen met de bekende Eyescan organisatie. Vooronderzoeken en nabehandelingen kunnen door onze eigen optometristen gedaan worden. Indien uw ogen geschikt zijn, vindt de uiteindelijke behandeling in Utrecht plaats.

verder lezen
Goed zien op het werk Saton Optiek

Computers, smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Als we deze apparatuur lange tijd geconcentreerd willen blijven gebruiken is goed zicht van dichtbij en op middellange afstand nodig. Dit gezichtsveld, tussen een halve meter en vier meter, gebruiken we het vaakst in onze dagelijkse routine. Een leesbril en zelfs multifocale brillenglazen zijn niet ideaal voor dit gezichtsveld. Bij Saton Optiek kunt u daarom terecht voor een bril die speciaal is aangepast aan het werk dat u doet.

verder lezen

Onze DriveSafe brillenglazen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften qua zicht van mensen die zich in het verkeer veiliger en comfortabeler willen voelen met hun dagelijkse brillenglazen. De glazen zorgen voor meer contrast en helpen schitteringen en verblinding tegen te gaan.

verder lezen