sluiten

afspraak maken

Stijladvies van Saton Optiek

Welke bril past bij mij

Zoveel mensen, zoveel brilmonturen. Welke bril het beste bij u past is afhankelijk van allerlei factoren. Kom bij ons langs en onze stijladviseurs adviseren u graag.

Maak een afspraak
Welke bril past bij uw gezicht?

Bij de een staat een rond, goudkleurig montuur prachtig, terwijl deze voor een ander weinig doet. Welke bril u het beste staat is afhankelijk van allerlei factoren. Denk aan uw haar- en oogkleur, de vorm van uw gezicht of de stand van uw wenkbrauwen. Onze stijladviseurs analyseren uw gezicht en adviseren u over kleur, vorm en materiaalgebruik.

Boek een stijladvies
De stijlen van Saton Optiek

Natuurlijk zijn we bij Saton Optiek altijd op de hoogte van de laatste brillentrends. We volgen de fashionshows van alle bekende modemerken en bezoeken de belangrijke brillenbeurzen. Maar naast mode is er ook nog stijl. Een stijl hoort bij uw persoonlijkheid en raakt nooit uit de mode. Bij Saton Optiek hebben we vijf brilstijlen gedefinieerd. Welke het beste bij u past? Laat u adviseren in de winkel of ontdek het hier.

Maak een afspraak

Welke bril past bij u?

  • Chanel

  • Andy Wolf

  • Lindberg

  • Chrome Hearts

Het beste advies met AI

In onze winkels maken we gebruik van de ZEISS Visufit. Dit unieke apparaat maakt met 9 camera’s en 45 miljoen focuspunten een 3D-foto van uw gezicht. Op deze manier creëren we een avatar waarmee u digitaal brillen kunt passen. Heeft u de perfecte bril gevonden? Door de 3D-foto weten we precies hoe we hem moeten afstellen voor de perfecte pasvorm.

Kunt u nog steeds niet kiezen?

Dan neemt u toch gewoon een tweede bril. U krijgt van ons het 4e glas cadeau. 
Maak een afspraak