sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

Garantie

Alle brillen van Saton Optiek zijn twee jaar gegarandeerd tegen productie- en/of montagefouten. Deze garantie geldt vanzelfsprekend alleen voor monturen die identiek zijn aan het montuur vermeld op de factuur. Deze garantie geldt ook voor brillenglazen.

Wanneer het montuur of de brillenglazen in geval van garantie vervangen dienen te worden vergoeden we het gehele bedrag van het montuur of de brillenglazen dat vervangen moet worden. Mocht het nieuwe product over het te vergoede bedrag heen gaan dan brengen we dit in mindering van het aankoopbedrag. Restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk.

Glas- en/of montuurbreuk

Bij glas- en/of montuurbreuk of beschadiging waarbij het noodzakelijk is om een onderdeel te vervangen heeft u recht op de volgende korting: eerste halfjaar 70%, tweede halfjaar 50%, derde halfjaar 30% en het vierde halfjaar 10% korting.

 

Garantievoorwaarden

De garantievoorwaarden zijn van toepassing bij alle vestigingen van Saton Optiek. De garantievoorwaarden vervallen bij tussenkomst van een derde zonder toestemming van Saton Optiek. De garantie- en servicevoorwaarden gelden niet voor schadegevallen die reeds door de verzekering zijn of worden gedekt. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven, zoals laatstelijk gedeponeerd ter griffie van Arrondissementsrechtbank te Amsterdam, van toepassing.

lees de algemene voorwaarden