sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

Garantie en service

Maak kennis met de services van Saton Optiek, waaronder de wengarantie en de 1 uur service.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo worden de oogmetingen die we bij u hebben uitgevoerd achteraf nog een keer gecontroleerd door een optometrist. Ook werken we met een kwaliteits-aftekenlijst. Voordat we uw contactlenzen afleveren wordt deze gecontroleerd op tien verschillende punten. Uw bril wordt gecontroleerd op 14 verschillende punten om bij te dragen aan de kwaliteit van onze geleverde producten. Alle brillen van Saton Optiek zijn twee jaar gegarandeerd tegen productie- en/of montagefouten.

verder lezen

Wanneer u kiest voor contactlenzen van Saton Optiek bent u verzekerd van goede halfjaarlijkse controles. Daarnaast controleren we frequent de gezondheid van uw ogen met behulp van de modernste apparatuur. De garantieperiode op contactlenzen en de contactlensvloeistof is twee maanden. Gedurende deze periode bent u gegarandeerd tegen alle fabricagefouten, mits het gaat om identieke verzorgingsproducten en om contactlenzen met dezelfde sterkte en uitvoering.

maak een afspraak

Kunt u binnen vier weken toch niet wennen aan uw bril, dan vervangen wij deze kosteloos, mits hetzelfde materiaal glazen gebruikt kan worden, de bril onbeschadigd is en het originele aanschafbedrag niet wordt overschreden. Ook voor contactlensdragers hebben wij wengarantie. Mocht u binnen twee maanden na aanschaf niet kunnen wennen aan de contactlenzen, dan kunt u bij Saton Optiek voor 100% van uw aankoopbedrag een bril uitkiezen. Mocht de prijs van de bril hoger uitkomen, dan wordt het verschil verrekend. U kunt er ook voor kiezen om geld terug te krijgen. In dat geval wordt 70% van de aanschafwaarde geretourneerd.

maak een afspraak

De zorgvergoeding die eventueel van toepassing is bij uw aankoop in een van onze winkels voor u te declareren bij uw zorgverzekeraar. Uw recht op restitutie van uw zorgverzekeraar kunnen wij direct in de winkel checken. Deze vergoeding trekken wij direct van het te betalen bedrag af. Naar uw zorgvergoeding voor bril of lenzen heeft u dus geen omkijken meer!

check uw vergoeding

Wij hebben in al onze vestigingen een basisvoorraad enkelvoudige glazen op sterkte. Zo kunt u een kopje koffie drinken of boodschappen doen terwijl wij de glazen inslijpen in uw nieuwe bril. Binnen een uur heeft u uw nieuwe bril op uw neus!

maak een afspraak