sluiten

afspraak maken

Oogzorgweken

Geniet van optimaal zicht

Om optimaal van het leven te genieten zijn gezonde ogen en een scherp zicht heel belangrijk. Het is daarom belangrijk om regelmatig uw ogen te laten controleren.

Maak een afspraak

Ontvang nu tot €150,- voordeel
op maatwerk brillenglazen

Wist u dat uw ooggezondheid een essentiële rol speelt bij het kiezen van de juiste kijkoplossing? Wij nodigen u uit om langs te komen voor een oogmeting. Blijkt hieruit dat u een kijkoplossing nodig heeft, dan adviseren wij u graag over de oplossing die volledig aansluit bij uw ogen en uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een bril of lenzen, maar ook een beeldschermbril. En er is goed nieuws; naast een gratis oogmeting ontvangt u nu tot € 150,- voordeel op maatwerk brillenglazen.

Maak een afspraak

Scherp zien,
elk moment van de dag

Maatwerk brillenglazen worden speciaal voor u gemaakt en afgestemd op uw unieke ogen, manier van kijken en levensstijl. Onze specialisten meten uw ogen en analyseren uw kijkgedrag aan de hand van diverse parameters. Ze kijken naar uw natuurlijke leesafstand, het draaipunt van uw ogen, de stand van uw hoofd bij het kijken en lezen en de montuurhoek. Hierdoor hoeft u uw hoofd minder te bewegen en heeft u altijd comfortabel zicht.

Ontdek de voordelen van maatwerk brillenglazen

 • Minder vermoeide ogen

  Met maatwerkglazen krijgen uw ogen rust doordat ze precies daar scherp zien waar nodig, waardoor ze minder belast worden en u minder snel last heeft van vermoeide ogen.

 • Een perfecte houding

  U ziet altijd haarscherp, daardoor beweegt u minder uw hoofd en neemt u een betere lichaamshouding aan. Hierdoor verminderen hoofd-, rug- en schouderklachten tijdens uw werk of het lezen.

 • Sneller schakelen

  Uw ogen schakelen de hele dag van dichtbij naar veraf. Of u nou multifocale brillenglazen heeft of niet: op maat gemaakte brillenglazen helpen uw ogen makkelijker te schakelen tussen verschillende afstanden.

 • Minder vermoeide ogen

  Ervaar een perfecte pasvorm. Maatwerk brillenglazen worden compleet afgesteld op de doorbuiging en hellingshoek van uw nieuwe montuur.

Ervaar nu zelf,
het verschil

Graag bieden wij iedereen de kans op optimaal en comfortabel zicht. Maatwerk brillenglazen worden volledig afgestemd op uw unieke ogen, kijkgedrag en levensstijl. Om zelf het verschil te ervaren ontvangt u nu een kennismakingsvoordeel op maatwerk brillenglazen. U ontvangt € 100,- korting op een paar enkelvoudige brillenglazen en € 150,- korting op een paar multifocale brillenglazen.* Ervaar het zelf en maak een afspraak!

Maak een afspraak

Goed zicht op uw werkplek

Een beeldschermbril is speciaal ontworpen om comfortabel naar digitale schermen te kijken en oogvermoeidheid te voorkomen. Ideaal voor werk en thuis. En uw officeglazen kunnen we ook helemaal op maat voor u maken.

De perfecte contactlens

Elk oog is uniek; sommige hebben zachte lenzen nodig, andere harde. Gevoelige of droge ogen vereisen speciaal aangepaste lenzen. Wij adviseren u graag over de contactlenzen die het beste bij uw ogen passen. Maak een afspraak en ontvang bij aankoop van een half jaar pakket lenzen oogdruppels cadeau.

Kom langs voor een gratis oogmeting en ontvang tot €150,- voordeel op maatwerk brillenglazen.

Deze actie is geldig t/m 15 oktober. Het voordeel is alleen geldig op ZEISS Individual brillenglazen.
Maak een afspraak