sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

Verschillende oogonderzoeken

Laat uw ogen regelmatig controleren door een gediplomeerde en ervaren opticien of optometrist. Niet alleen op de juiste sterkte voor het brilrecept maar juist ook op de gezondheid. Optometristen bij gespecialiseerde opticiens zoals Saton Optiek zijn speciaal opgeleid en bevoegd om de gezondheid van vooral de binnenzijde van uw oog te bewaken. Wij onderscheiden verschillende metingen en onderzoeken.

De oogtest of computermeting

Bij deze test meten we met een zogenaamde autorefractometer de eventuele sterkteafwijking van uw ogen. Dit kan in al onze winkels, gaat supersnel en is gratis. De test geeft ons een indicatie van de eventuele oogafwijking. Als uit de test blijkt dat verder onderzoek noodzakelijk is dan kunt u kiezen voor een oogmeting.

De oogmeting

Onze uitgebreide subjectieve en objectieve oogmeting met netvliesfoto staat altijd onder supervisie van een optometrist. We brengen nauwkeurig de sterkteafwijking van beide ogen in kaart en adviseren u over de verschillende kijkoplossingen. Aan de hand van de netvliesfoto beoordelen onze optometristen ook de gezondheid van uw ogen.

‘Zo’n uitgebreide oogmeting kost 45 euro die u van ons cadeau krijgt bij aankoop van een complete bril.’

Het optometrisch onderzoek

Bent u gewoon weleens benieuwd naar de gezondheid van uw ogen, inmiddels boven de vijftig of komen bepaalde oogziekten in de familie veel voor, dan is een (periodiek) optometrisch onderzoek aan te bevelen. Bij zo’n onderzoek kijken onze optometristen uitgebreid naar de gezondheid van uw ogen. Bij twijfel volgt doorverwijzing naar de huisarts of de oogarts. Een optometrisch onderzoek is altijd inclusief een oogmeting en kost 75 euro. Bij aankoop van een bril krijgt u daarvan weer 45 euro van ons cadeau.

maak een afspraak

Wilt u een oogtest, oogmeting of optometrisch onderzoek?

maak een afspraak