sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

Ooglaseren

Liever geen bril of lenzen? Misschien verwacht u het niet van ons maar u kunt ook bij ons terecht als u niet (meer) scherp ziet maar liever geen bril of lenzen draagt. Onze optometristen zijn namelijk ook ooglaser-experts en opgeleid en bevoegd om uw ogen te screenen op de mogelijkheid van een ooglaserbehandeling.

Eyescan

Voor een ooglaserbehandeling werken we samen met de bekende Eyescan organisatie. Vooronderzoeken en nabehandelingen kunnen door onze eigen optometristen gedaan worden. Indien uw ogen geschikt zijn, vindt de uiteindelijke behandeling in Utrecht plaats. Ook voorzetlenzen en vervanglenzen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij vooronderzoeken en controles na een cosmetische behandeling zoals ooglidcorrecties uitvoeren. Eyescan beschikt over de nieuwste apparatuur om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen werken en de gespecialiseerde oogartsen hebben minimaal 15 jaar ervaring.

Uw ogen laseren?

Eyescan biedt verschillende methoden aan om uw ogen te laseren, waaronder Lasek, Transprk en Lasik Intralase. Echter komt niet iedereen in aanmerking voor elke methode. Welke methode voor u het beste geschikt is, wordt bepaald in het vooronderzoek. Bij Saton Optiek kunt u dit vooronderzoek vrijblijvend laten verrichten. Hieruit blijkt dan welke lasermethode geschikt is voor u.

maak een afspraak voor meer informatie of een screening

Wilt u meer weten over ooglaseren?

maak een afspraak