sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

Maak kennis met onze
professionele oogzorg

Laat uw ogen regelmatig controleren door een van onze gediplomeerde en ervaren opticiens of optometristen. Niet alleen op de juiste sterkte voor het brilrecept maar juist ook op de gezondheid.

Regelmatige controles van de ogen zouden net zo vanzelfsprekend moeten zijn als halfjaarlijkse bezoeken aan de tandarts. Het tijdig signaleren van eventuele problemen kan op termijn veel complicaties voorkomen. En voorkomen is ook in dit geval altijd beter dan genezen. Zeker wanneer u de vijftig inmiddels gepasseerd bent of wanneer er oogziekten in uw familie voorkomen is een preventief optometrisch onderzoek eens in de twee jaar aan te bevelen. Onze optometristen bekijken dan met de nieuwste apparatuur de binnenzijde van uw ogen en controleren of alles in orde is.

maak een afspraak

Bij Saton Optiek voeren we verschillende soorten oogmetingen en oogonderzoeken uit. Van een snelle oogmeting met de computer tot een uitgebreid oogonderzoek door onze gespecialiseerde optometristen. Bij een oogmeting vragen we ook naar uw werk, uw hobby’s, uw lifestyle en bijvoorbeeld eventueel medicijngebruik. Niet uit nieuwsgierigheid maar omdat het allemaal uitmaakt bij de meting en het kiezen van de brillenglazen waarmee u straks het beste en meest comfortabel kunt zien.

verder lezen

Bij Saton Optiek ligt de focus op kennis en innovatie. Die bestaat naast de investering in steeds weer nieuwe en nog betere instrumenten en apparatuur ook uit voortdurende training van onze medewerkers. Ook helpen wij sporters met het leveren van een nog betere prestatie met ons Sportvision programma.

verder lezen

Onze gespecialiseerde optometristen kunnen veel verschillende oogonderzoeken uitvoeren. Dit kan preventief maar ook wanneer u al klachten heeft. Zo kan de optometrist u helpen bij veelvoorkomende oogproblemen als droge ogen en blepharitis. Ook wanneer u zichtproblemen heeft door bijvoorbeeld diabetes of wanneer u vlekken of vervormingen ziet kan de optometrist onderzoek doen en een behandelplan opstellen.

verder lezen

Liever geen bril of lenzen? Onze optometristen zijn ook ooglaser-experts en opgeleid en bevoegd om uw ogen te screenen op de mogelijkheid van een ooglaserbehandeling. We werken daarvoor samen met de bekende Eyescan organisatie. Vooronderzoeken en nabehandelingen kunnen door onze eigen optometristen gedaan worden. Indien uw ogen geschikt zijn, vindt de uiteindelijke behandeling in Utrecht plaats.

verder lezen