sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

afspraak maken

Ook in deze tijd

Zorg & Service

Bij Saton Optiek staat de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop. Hier leest u welke maatregelen wij hebben getroffen in de winkels.

Basisregels

In onze winkels nemen wij uiteraard de hygiëne maatregelen in acht en verzoeken u dit ook te doen. Het dragen van een mondkapje is verplicht en wij verzoeken u anderhalve meter afstand te bewaren.

Wij hebben onze meetruimtes aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM. Door het plaatsen van schermen, het nemen van afstand, persoonlijke beschermingsmiddelen en strenge hygiëne is het gewoon mogelijk om een oogmeting of onderzoek uit te voeren. U kunt hiervoor telefonisch of online een afspraak maken bij uw Saton Optiek winkel.

Voor bijvoorbeeld het stellen van uw bril, een reparatie of het ophalen van een bril of contactlenzen hoeft u geen afspraak te maken.

Openingstijden winkels

Onze winkels kunnen aangepaste openingstijden hanteren. Kijk voor de meest actuele tijden bij uw Saton Optiek winkel.

Ga naar winkels en openingstijden

In de winkel hanteren wij een streng hygiënebeleid en volgen wij de adviezen van het RIVM. Wilt u zich hier ook aan houden? Bij voorbaat dank!

Heeft u geen klachten? Houd gepaste afstand (1,5 meter) en volg de instructies van onze medewerkers.

Heeft u (milde) verkoudheidsklachten? Blijf thuis en verzet uw afspraak.

Contact

Heeft u vragen? Neem hiervoor contact op met uw Saton Optiek winkel.

Kijk voor de contactgegevens op onze winkelpagina’s.