sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

De juiste glazen voor het beste zicht in alle omstandigheden

De glazen in uw bril moeten niet alleen passen bij uw oogsterkte, ook bij uw levensstijl en kijkbehoefte.

'Mijn kijkprofiel' laat u zien waar uw ogen dagelijks aan blootgesteld worden en welke brillenglasoplossing problemen kan verhelpen. Deze informatie, in combinatie met een oogmeting, gebruiken wij in het advies voor de brillenglasoplossing die bij uw levensstijl en kijkgewoontes aansluit. De resultaten kunt u direct naar ons sturen zodat wij deze mee kunnen nemen bij uw afspraak.

ga naar mijn kijkprofiel

Naast de keuze uit enkelvoudige en multifocale glazen is er ook keuze uit verschillende materialen, diktes en coatings. Al onze ZEISS glazen zijn voorzien van een UV-filter, ook de heldere glazen.

verder lezen

Computers, smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Als we deze apparatuur lange tijd geconcentreerd willen blijven gebruiken is goed zicht van dichtbij en op middellange afstand nodig. Dit gezichtsveld, tussen een halve meter en vier meter, gebruiken we het vaakst in onze dagelijkse routine. Een leesbril en zelfs multifocale brillenglazen zijn niet ideaal voor dit gezichtsveld. Bij Saton Optiek kunt u daarom terecht voor een bril die speciaal is aangepast aan het werk dat u doet.

verder lezen
Saton Optiek Zeiss Drivesafe

Onze ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften qua zicht van mensen die zich in het verkeer veiliger en comfortabeler willen voelen met hun dagelijkse brillenglazen. De glazen zorgen voor meer contrast en helpen schitteringen en verblinding tegen te gaan.

verder lezen

De meeste mensen hebben één bril voor werk, vrije tijd en het sporten. Een sporter stelt andere eisen aan het dragen van een bril en aan de glazen. Wist u dat er tal van mogelijkheden zijn om u in uw vrije tijd beter te laten presteren? Onze brillenglazen voor sporters zijn extra sterk, optimaal beschermend en uitzonderlijk lichtgewicht met een zeer hoog draagcomfort. Afhankelijk van de sport heeft u veel baat bij de juiste lenskleur, ontspiegeling, misschien wel meekleurende glazen of extra gekromde glazen.

verder lezen

Goed zien is voor kinderen minstens zo belangrijk als voor volwassenen. Wanneer uw kind niet goed ziet kunt u bij Saton Optiek terecht voor een trendy montuur met de beste glazen. Met de Saton Kids Club zorgen wij daarnaast een jaar lang voor de bril en de glazen.

verder lezen