sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

Bestellen contactlenzen

Bent u bestaande contactlensklant van Saton Optiek? Dan kunt u hier uw gebruikelijke contactlenzen bestellen. Wij sturen dan de contactlenzen toe zoals u deze de laatste keer van ons heeft ontvangen. U ontvangt ook de juiste hoeveelheid contactlensvloeistof van ons huismerk Saton One, behalve bij daglenzen.

Bestellen

Na bestelling ontvangt u eerst van ons een factuur met het verschuldigde bedrag. Zodra de betaling door ons ontvangen is versturen wij de bestelling gratis naar het door u opgegeven adres. De meeste pakketten passen door de brievenbus. Zo niet, dan nemen we contact met u op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt de bestelling ook ophalen in een van onze winkels. U ontvangt van ons bericht wanneer het klaar ligt.

Let op: door drukte bij PostNL kan de bezorging langer duren. Onze excuses voor het ongemak.

De contactlensvloeistof die wij bij deze online bestelling leveren is van ons huismerk Saton One. Deze premium vloeistof is ideaal voor gevoelige ogen en zorgt voor langer draagcomfort. Wilt u toch liever uw gebruikelijke vloeistof? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld. Let op: alleen de Saton One vloeistof past in de dozen die door de brievenbus kunnen. Wanneer u aangeeft andere vloeistof te willen kunt u alleen kiezen voor ophalen. Heeft u geen vloeistof nodig dan kunt u dit ook aangeven.

Heeft u vragen over uw contactlenzen of contactlenscontroles? Neem dan tijdens de openingstijden contact op met uw Saton Optiek winkel. Onze gediplomeerde optometristen geven u ook graag passend advies wanneer u vragen heeft over oogzorg of (optometrische) oogonderzoeken.

Contactlenzen bestellen

  • In welke winkel was u de laatste keer voor uw contactlenscontrole?
  • Wilt u de bestelling gratis thuis laten bezorgen op het door u opgegeven adres of gratis ophalen in een van onze winkels? Kies hieronder voor thuisbezorgen of uw Saton Optiek winkel.

Online contactlenscontrole

ga naar de vragenlijst