sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

Een leven lang probleemloos contactlenzen dragen

Alles in het leven is een stuk prettiger wanneer u vrij, ongestoord en goed kunt zien. Laten uw ogen u een beetje in de steek dan zijn contactlenzen in de meeste gevallen een perfecte oplossing.

Contactlensdragers zijn bij Saton Optiek aan het juiste adres. Wij leveren de beste professionele zorg voor de ogen. Dit houdt onder meer in het verrichten van optometrisch onderzoek, het stellen van een diagnose en het uitvoeren van een optometrisch plan van aanpak. Daarnaast verrichten we periodieke oogzorgcontroles en handelen we preventief door middel van voorlichting over ooggezondheid en advies aan onze klanten.

verder lezen

Dankzij moderne technologie en nieuwe materialen zijn er nu contactlenzen voor iedereen. Kinderen en tieners beginnen er steeds eerder mee en veertigplussers schakelen over op multifocale lenzen waarmee ze veraf én dichtbij goed kunnen zien. We kunnen kiezen uit verschillende harde of zachte lenzen, verschillende draagtijden en uit standaard- of maatwerk.

verder lezen

Nachtlenzen worden ingezet voor het slapen. Tijdens de slaap corrigeren de nachtlenzen de ogen. De volgende dag is goed zien zonder bril of lenzen het resultaat. Helaas kan niet iedereen nachtlenzen dragen. Onze specialisten kunnen u precies vertellen, na onderzoek, of een nachtlens voor u wel of niet geschikt is, en waarom.

verder lezen

Dankzij de ontwikkelingen van materialen en vervangingstermijnen kunnen kinderen op steeds vroegere leeftijd starten met het dragen van contactlenzen. Voor de meeste kinderen zijn contactlenzen vanaf een jaar of acht prima geschikt. Met grote regelmaat passen we maatvoering van de contactlens aan de groei van het oog.

verder lezen

Naast lenzen voor dagelijks gebruik zijn er ook lenzen voor tijdens het sporten, meekleurende contactlenzen die donkerder worden wanneer ze worden blootgesteld aan licht, zonnelenzen en gekleurde lenzen.

verder lezen