sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe
Afspraak maken oogmeting Saton Optiek

Maak een afspraak bij een van onze specialisten

Hier kunt u online een afspraak maken voor een compleet (zonne)bril advies met oogmeting. Tijdens uw afspraak geven wij u persoonlijk advies voor het uitzoeken van een montuur of zonnebril op sterkte. Ook krijgt u uitgebreid glasadvies zodat we samen met u kunnen kijken welke glasoplossing past bij uw wensen en levensstijl. Uiteraard meten we ook de sterkte van uw ogen zodat u de juiste glazen op sterkte in uw nieuwe montuur of zonnebril krijgt. Een oogmeting kost € 45,-. Bij aanschaf van een complete bril is de oogmeting kosteloos.

Heeft u oogklachten of zichtproblemen zoals een drukkend gevoel, tranende ogen, vlekken of een plotseling verslechterd zicht? Dan vragen wij u om geen afspraak te maken via onderstaande agenda, maar om online uw oogklachten door te geven. Dit kan via de link op de homepage. Een van onze optometristen neemt dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Kies hieronder een winkel om verder te gaan. Dan kunt u via het formulier inloggen. Uw loginnaam is uw e-mailadres en uw wachtwoord is uw geboortedatum (bijvoorbeeld 26121960). Neem telefonisch contact met ons op wanneer u nog geen klant bent.